STRESS EN BURN OUT COACH NIJMEGEN

Stress en burn-out coach

in Nijmegen

naar rust, balans en vertrouwen.

Jouw stresscoach in Nijmegen

Ik sta voor jou klaar

Stress sluipt er langzaam in, elke dag druppelt je emmer steeds wat voller. Wanneer je emmer tot de rand vol staat, heb je geen idee hoe je je eigen emmer kunt leeg kiepen. Je hebt het gevoel dat je door de nacht reist. je tast in het duister en de koers die je vaart valt in duigen. Al je houvast lijkt weggevallen te zijn. Je hebt jezelf teveel overvraagt. Langdurige stress en burn-out zorgen voor nare klachten. Hoe eerder je ingrijpt, hoe eerder je weer rust en balans ervaart in je leven.

Ik ben een gespecialiseerd en gecertificeerd stress en burn-out coach in de omgeving Nijmegen. Bevind je je in de nacht en tast je op het moment in het duister? Ik sta je graag bij in je reis door de nacht richting de ochtendzon.

Neem contact op

Voor meer informatie en/of een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Of mail via het

Contactformulier

Dit is het juiste moment

Werken aan jouw herstel

Fijn dat je mijn site hebt gevonden, ik kijk er naar uit om je te begeleiden. Ik ben stress en burn-out coach in de omgeving van Nijmegen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en ik stem mijn aanpak af op jouw behoefte.

Herstellen

Herstellen van je burn-out begint bij de basis. Slapen, ontspannen, eten en bewegen. Hiermee vergroot je je draagkracht en help je de stresshormonen af te breken en je rust- en gelukshormonen weer aan te maken.

Versterken

Wanneer de basis staat, komt er ruimte om contact te maken met jezelf en ruimte om op onderzoek uit te gaan naar het ontstaan van je burn-out. Je vindt oplossingen voor je stressbronnen en je leert je patronen te doorbreken.

Toekomstgericht

Je ontdekt wat je wilt en wat bij je past. Je keert weer terug naar werk en we maken een terugvalpreventieplan. Dit om te voorkomen dat een burn-out jou niet nog eens overkomt.

Janske-DaysinJunefotografie-061
Janske-DaysinJunefotografie-141

Wie ben ik?

Ik ben Janske Tamaëla Stress en Burn-Out Coach

In mijn praktijk (regio Nijmegen) help ik jou om je stress op te ruimen. Ik ben een gecertificeerde beroepscoach aangesloten bij de coachberoepsvereniging NOBCO. Naast beroepscoach ben ik gespecialiseerd in stress- en burn-outbehandeling.

Ik ben graag jouw navigator op jouw reis. Een reis die start met stressklachten op weg naar meer rust, balans en vertrouwen. Ik leer je te luisteren naar de signalen van je lijf, ze te herkennen zodat jij een keuze hebt om er naar te handelen. Je krijgt inzicht in je eigen patronen en je leert hoe je deze kan accepteren of doorbreken.

Ik help je graag in mijn fijne praktijk in de omgeving van Nijmegen.

Kennismaken

Telefoon: 06 48271205
Email: info@metjanske.nl

Contactformulier

Certificering

Socials

Volg mij op socialmedia