Over Janske

Ik help je groeien om sterker uit je burn-out te komen.

Janske-DaysinJunefotografie-139

Waar mijn verhaal begon

Hoofd op pootjes

Een hoofd op pootjes, zo voelde ik mij toen ik uitviel met mijn burn-out. Ik was het contact met mijn lijf en gevoel kwijt geraakt. Ik negeerde signalen van mijn lijf en ik ging voorbij aan wat ik belangrijk vond. Ik ging vooral door op mijn sneltrein, "als ik dit doe, dan komt het vast weer goed".

Het kwam ook goed, alleen zat daar een burn-out tussen. Een periode waar ik heel diep ben gegaan, eruit ben gekrabbeld en er vooral sterker uit ben gekomen. Nadat ik mentaal en fysiek meer energie kreeg, ben ik gaan onderzoeken hoe ik mijn leven wilde inrichten. Ik wil werk dat past bij mijn talenten.

Als coach zet ik mijn sensitiviteit, relativering en doelgerichtheid in om jou te helpen. Door mijn eigen ervaring met burn-out en mijn talenten wil ik jou helpen te groeien om sterker uit je burn-out te laten komen.

Professioneel coachen

Ik sta voor kwaliteit

Het aantal coaches groeit en ik kan mij best voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je zit in een kwetsbare fase in je leven en dan is kundige begeleiding heel belangrijk. Ik sta voor kwaliteit en werk met een gestructureerde en evidence-based coachingsaanpak.

Ik ben gecertificeerd beroepscoach en ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor beroepscoaches, NOBCO. Dit betekend dat ik moet voldoen aan opleidingsuren, intervisie en kwaliteit.

Janske-DaysinJunefotografie-024

Samen met mij

Waarom kiezen voor Metjanske?

Mijn bedrijfsnaam zegt het al, je doet het samen met mij. Ik sta je bij in een kwetsbare fase in je leven en help je weer stevig op je voeten te staan.

Perspectief

Een burn-out heeft grote invloed op je leven, je wereld staat even stil. Door met een ander gezichtspunt naar je situatie te kijken, vergroot je je acceptatie en hiermee je herstel. Ook help ik je met je toekomstperspectief, hoe jouw leven er uit mag zien na je burn-out.

Inzicht

Zelfinzicht is een basis voor persoonlijke groei. Ik laat je reflecteren op je eigen gedrag en je gedachtes. Samen onderzoeken we jouw mogelijkheden en onmogelijkheden. Deze zelfkennis bevordert je zelfverzekerdheid om sterker uit je burn-out te komen.

Relativering

Een kenmerk van burn-out is dat je moeilijk hoofd- en bijzaak kan onderscheiden, alles lijkt belangrijk. Je hoofd maakt alles groter en je bent het overzicht kwijt. Ik help je relativeren wat voor jou echt belangrijk is en help je het leven luchtiger te zien.